25. godina uspešnog poslovanja

Kompanija BERGER GROUP nastala je spajanjem partnerskih kompanija „Potka doo“ Beograd osnovane 1997. godine  i „Falcon Group doo“ Beograd osnovane 2019. godine. 

Cilj novonastale kompanije BERGER GROUP jeste da donese novi kvalitet koji će biti prepoznat kod investitora i poslovnih partnera na domaćem i inostranom tržištu. Svoju poslovnu politiku oslanja na tradiciju i znanje kompanija čijom je integracijom nastala. 

Berger group gradi znanjem i iskustvom, povezujući  humanističke, umetničke i tehnološke aspekte koje gravitiraju oko struke. 

Sa idejom da stvorimo agilni poslovni ambijent u kojoj se vrednuje doprinos svakog pojedinca, Berger group omogućava svojim zaposlenima da evaluiraju i usavrašavaju  svoja znanja, omogućava da učestvuju u razradi različitih projekata na različitim nivoima i da se profilišu spram svojih senzibiliteta, čime doprinosimo stimulativnom i kreativnom progresu pojedinca. 

Berger Group logo 2
IMG 7335

1997. godina

„Kompanija Potka doo“ Beograd osnovana je 1997. godine i bavila se pripremom i izradom kompletne projektne dokumentacije sa timom koji su činili inženjeri svih struka neophodnih za razvoj projekta od ideje do realizacije.  

Kompaniju su na početku pretežno činili inženjeri građevinske struke, i primarna orijentacija bili su tehnologija izgradnje objekata, konstuktruktivna stabilnost, izvodjenje i nadzor. Vremenom su se menjale ambicije firme i struktira firme je  transformisana. Rastao je stručni tim profesionalno i brojčano. 

Proširena je delatnost na kompletnu razradu projekta, odnosno sve poslove koji prethode izradi projekta, analiza lokacije i isplativosti, a nakon toga kompletna usluga od idejnog rešenja do projekta za izvodjenje.

Takođe, kompanija je pružala uslugu stručnog nadzora tokom izvođenja građevinskih objekata svih kategorija. 

2019. godina

 „Falcon group doo“ Beograd osnovan je 2019. godine kao kompanija koja je okupila jak stručni tim i bavila se pripremom i izradom kompletne projektne dokumentacije u građevinarstvu, izradom planskih dokumenata i urbanističko tehničke dokumentacije. Za tri godine delovanja uspeo je da se svojom profesionalnom uslugom visoko pozicionira na domaćem tržištu, posebno u oblasti Urbanizma. 

2022. godina

U prethodnom periodu dve kompanije su svojim partnerskim delovanjem na više referentnih projekata, koji su realizovani ili su u fazi realizacije, ostvarili uspešnu saradnju. Vođeni zahtevima tržišta i formom aktuelnih i projekata koji su u planu, bilo je potrebno integrisati znanje, iskustvo i energiju dve kompanije u jednu, sa jedinstvenom vlasničkom i rukovodećom strukturom. 

Visoka stručna osposobljenost zaposlenih i poštovanje međunarodno priznatih standarda Sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom čine nas konkurentnim, odgovornim i pouzdanim partnerom. 

Naš sistem menadžmenta u skladu sa zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 uspostavljamo u interesu naših partnera, kupaca, zaposlenih, društva u celini i uspešnije realizacije naših usluga. 

FIN 1 1
IMG 3587

Principi  poslovanja Berger group

  • Zajednica koju čine visoko stručni pojedinci 
  • Dugogodišnje iskustvo 
  • Neprekidno unapređenje znanja i kompetentnosti 
  • Zadovoljstvo zaposlenih i njihov doprinos realizaciji utvrđenih ciljeva 
  • Održavanje i negovanje dobrih odnosa sa dobavljačima, kooperantima i poslovnim partnerima 
  • Poštovanje rokova 
  • Bezbednost i zdravlje ljudi na radu 
  • Zaštita životne sredine

Unapređenjem postojećih profesionalnih kompetenci, činimo sve da obezbedimo uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta svog tima kroz profesionalne obuke i stručna usavršavanja. 

Projekti na koje smo ponosni